L'equip de DACS VETERINÀRIA

 

Pròxims i amables. Dues de les qualitats de l'equip de Dacs. Pròxims al client i al pacient, perquè sabem que la malaltia d'un animal de companyia pot ser angoixant per tota la família. Escoltar-te, atendre't i mirar l'animal amb ull clínic forma part del nostre protocol. Aconsellar-te perquè el gat o el gos estigui millor a l'entorn on viu també forma part de la nostra feina. 

Javier Pérez
Veterinari en cap
Mireia Morales
Veterinària sénior

Llicenciat en veterinària l'any 1993 per la UAB, titulat en oftalmologia per la UAB i en fisioteràpia i rehabilitació per ESAVS. (Escola Superior Europea de Veterinària) CCRT, Certified Canine Rehabilitation Therapits pel Canine Rehabilitation Institute de Colorado Springs (EUA) . És el màxim responsable de l'equip de Dacs Veterinària. Amb pràcticament 20 anys d'experiència segueix apostant per la clínica a l'hora de diagnosticar. La imatge, les proves són indicadors molt fiables però la decisió final per al diagnòstic correspon al veterinari. Fora de Dacs, el bàsquet, córrer per la muntanya i les seves filles li roben el poc temps que té.

Auxiliar en cap
Tània Borrull

Llicenciada en Veterinària per la UAB l'any 2006. La seva carrera professional l'ha portat a especialitzar-ze en medicina interna i oncologia. Poc a poc i bona lletra per trobar la solució a cada cas que se'ns presenta. Quan deixa les quatre parets de Dacs és una apassionada de la guitarra, la toca i no es perd cap concert, i després d'un concert s'obre la gana i en això cal dir que la cuina és un altre de les seves grans passions.

Auxiliar en cap

Titulada en auxiliar veterinària per Mister Guau l'any 2001. Grau superior d'administració de sistemes informàtics l'any 2009. Fer d'auxiliar és una feina que va més enllà. Atendre els pacients. Preparar-los per les cirurgies. Fer les higienes dentals, radiografies, consells dietètics. No acabaria les seves tasques. Quan no treballa arregla ordinadors, passeja el Yukon per la muntanya. Si pot munta a cavall o practica taekwondo.

Anna Barriga
Gestió comptable 

Diplomada en empresarials per la UVIC l'any 1992. Amb una alta experiència professional en el món de l'empresa, deixa els departaments comptables per endinsar-se en les xarxes socials. Formada en linkedin, google adwards i branding. 

  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Blogger Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2015 by Dacs Veterinària
 

Lepant 422, local I

93/450-17-58

08025 Barcelona

dacs@dacsveterinaria.com