top of page

Política de galetes

1. Què són les galetes?

Les galetes són uns fitxers que s'instal·len en l'equip des del qual accedeix l'usuari a la nostra web amb la finalitat de registrar les activitats de l'usuari durant el seu temps de navegació.

Dacs Veterinària SLP, per compte propi o el d'un tercer contractat per a la prestació de serveis d'anàlisis i mesurament, utilitza galetes quan un usuari navega pel seu lloc web i recopila dades de comportament de clients.

Mitjançant l'ús d'aquestes galetes resulta possible que el servidor on es troba la web reconegui el navegador web usat per l'usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla. S'usen també per mesurar l'audiència i paràmetres del tràfic, controlar el procés i nombre d'entrades.


2. Quin tipus de galetes usem?​

A continuació, es detallen les galetes utilitzades:

1__utmb233827724.1.10.1529428891.cambraterrassa.es06-19-2018 Analytics

2__utmt1.cambraterrassa.es06-19-2018 Analytics

3__utmz233827724.1529428891.1....cambraterrassa.es19-12-2018 Analytics

4__utmc233827724.cambraterrassa.es01-01-1970 Analytics

5__utma233827724.737542973.15....cambraterrassa.es06-18-2020 Analytics

a) Galetes pròpies:

Són aquelles necessàries per al funcionament i la navegació, que permeten l'accés a les diferents opcions i serveis existents. Concretament, les que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l'usuari. Aquestes galetes recopilen informació anònima i no permeten el control dels moviments de l'usuari en altres llocs web.

Les galetes de funcionalitat que fem servir no identifiquen a una persona, sinó a una combinació d'ordinador-navegador-usuari, tenen una vigència temporal limitada i en cap cas s'utilitzen per recollir informació de caràcter personal.

Només s'emmagatzemen la informació durant la sessió i, per tant, s'emmarquen en la categoria de galetes de sessió, aquestes dades s'eliminen automàticament després del final seva visita.b) Galetes de tercers:

Són aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per un proveïdor extern. Aquestes galetes poden ser fetes servir per tercers per emmagatzemar informació sobre vostè com a usuari i per identificar-lo quan visita el seu propi lloc web, amb la finalitat de presentar-li un lloc web adaptat a vostè. Tanmateix, s'inclouen altres funcionalitats proporcionades per tercers. Vostè pot fàcilment compartir el contingut en xarxes socials com Facebook, Twitter o Google+, amb els botons que hem inclòs en aquest efecte.c) Galetes d'anàlisi:

Són aquelles que, o bé tractades per nosaltres, o per tercers, recopilen informació relativa a l'experiència de navegació de l'usuari en els nostres portals web de forma anònima per tal de comptabilitzar el nombre de visitants de la pàgina o determinar quins són els continguts més vistos, i així realitzar el seguiment i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris dels serveis que l'ofereixen.

Concretament, fem servir els serveis de Google Analytics per mesurar i analitzar l'audiència de la nostra pàgina.

Google Analytics es un servei de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EE. UU. (d'ara endavant, "Google").

Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l'adreça postal des d'on es connecten. A títol orientatiu, la informació que aconsegueix està relacionada amb el nombre de pàgines visites, l'idioma, xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre d'usuaris que ens visiten, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que fan servir, l'operador o tipus de terminal des del qual es visita, etc.

Google és una companyia adherida a l'Acord de Port Segur (US-safe-harbor) pel qual es garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d'acord amb la normativa europea.

Tanmateix, aquesta empresa pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses. Pots conèixer aquests altres usos des dels enllaços indicats:

http://www.google.com/analytics

http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html4. On es defineix la política de galetes?


Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però ha de saber que si ho fa pot alterar les funcionalitats d'aquest lloc web.

Els procediments per al bloqueig i eliminació de galetes poden diferir d'un navegador d'Internet a un altre i, en conseqüència, s'han de seguir les instruccions facilitades a l'efecte pel propietari del navegador d'Internet que utilitzi:

A continuació, indiquem els enllaços i l'itinerari d'accés a les instruccions per a modificar la configuració de les preferències en els principals navegadors:

Google Chrome, opció de menú Configuració> Privacitat.
Vincle: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Microsoft Internet Explorer, opció de menú Eines> Opcions d'Internet> Privacitat> Configuració.
Vincle: https://support.microsoft.com/es-es/products/windows?os=windows-7

Firefox, opció de menú Eines> Opcions> Privacitat> Galetes.
Vincle: https://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-sitios-web- guardar-en-?redirectlocale=en-us&redirectslug=Galetes

Safari (Apple), opció de menú Preferències> Seguretat.
Vincle: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_es

També podeu consultar els videotutorials publicats per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades: http://www.youtube.com/user/desdelaaepd

5. Avís sobre l'eliminació de galetes

Vostè pot eliminar i bloquejar totes les galetes d'aquest lloc, però part del lloc no funcionarà o la qualitat de la pàgina web es pot veure afectada.

Si té qualsevol dubte sobre la nostra política de galetes o desitja contactar amb nosaltres, pot fer-ho a través dels nostres canals de contacte.
 

bottom of page